گلبهار ملک | با حضور معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان رضوی و جمعی از مقامات محلی مراسم تودیع و معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان گلبهار برگزار شد.
به گزارش گلبهار ملک به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید گلبهار، مراسم تودیع محمدرضا حاجی زاده فرماندار سابق و معارفه ابراهیم قاسم پور سرپرست فرمانداری شهرستان گلبهار ظهر امروز با حضور سیدهادی طباطبایی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی، اعضای شورای اسلامی شهر،شهردار و مدیران دستگاه های اجرایی این شهرستان در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار شد.

در این مراسم معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: از مردم به عیال خداوند تعبیر شد. مسئولیت زمانی ارزش خواهد داشت که بتوانیم مشکلی از مردم حل کرده و در میدان حاضر باشیم.
طباطبایی افزود: فرماندار باید همیشه برای حل مشکل مردم در دسترس باشد.